A Smith & Wesson Performance Center által fejlesztett M&P 9 Shield Plus Crimson Trace Ported, modellszám 13253, a legfrissebb zászlóshajó a fegyveriparban, amely a precizitás, megbízhatóság és kényelem páratlan kombinációját kínálja. Kifejezetten azok számára tervezték, akik a rejtett hordást és az önvédelem fontosságát értékelik. Ez a mikro-kompakt, 9mm-es kaliberű pisztoly a legkorszerűbb fegyvertechnológiákat és jellemzőket integrálja, hogy minden helyzetben optimális teljesítményt nyújtson.

 

Innovatív Lapos Érintkezési Pontú Ravasz: A pisztoly innovatív ravaszrendszere konzisztens ravaszujj-pozícionálást tesz lehetővé minden lövés során, ami növeli a lövések pontosságát és ismételhetőségét.

Fejlett Markolat Textúra: A különleges markolat textúra nem csak a visszarúgás kezelését segíti, hanem biztos fogást is garantál, miközben kényelmet biztosít a rejtett viselés során.

Bővített Kapacitású Tár: A 13+1 lövedékes tár jelentős tűzerőnövelést kínál, míg a 10 lövedékes flush-fit tár a diszkréció érdekében áll rendelkezésre. Mindkét tár, a 13 és a 10 lövedékes, a csomag részét képezik.

Optikai Kész Tolóka: A pisztoly elő van készítve optikai célzóeszközök felszerelésére, beleértve a csomag részeként kínált 5 MOA piros pont célzót, ami gyors és pontos célzást tesz lehetővé minden távolságból.

Fiber Optikus Célzók: Ezek a célzók minden fényviszony mellett kiváló láthatóságot biztosítanak, lehetővé téve a gyors és hatékony célmeghatározást.

Portolt Cső és Tolóka: A cső és tolóka portolása csökkenti a visszarúgást, ezzel javítva a lövés pontosságát és stabilizálva a fegyvert lövés közben.

Performance Center Által Hangolt Akció: A Smith & Wesson Performance Center szakértői által finomhangolt működés garantálja a pisztoly sima és megbízható használatát.

Tapintható és Hallható Ravaszvisszaállás: A ravasz visszaállításának érezhető és hallható jellege segít a lövőnek felkészülni a következő lövésre.

Rendkívül Vékony és Könnyű Kialakítás: Ennek köszönhetően a fegyver egész nap kényelmesen hordható, még rejtett viselés esetén is.

Optimális 18 Fokos Markolat Szög: Ez a szög biztosítja a természetes célzási pontot, így intuitívabbá és pontosabbá téve a lövést.

Armornite® Bevonat: Egy tartós, korrózióálló bevonat, amely hosszú élettartamot biztosít a fegyvernek.

A M&P 9 Shield Plus Crimson Trace Ported tökéletes választás azok számára, akik egy magas teljesítményű, könnyen hordozható és rendkívül pontos fegyvert keresnek önvédelemre vagy sportlövészetre. A Smith & Wesson Performance Center által fejlesztett modell nem csak a legújabb technológiai innovációkat, hanem a felhasználói igényeket is figyelembe veszi, biztosítva, hogy minden tulajdonos a legmagasabb szintű elégedettséget tapasztalja használat közben.

Termék megvásárolható : Hanyi vadászboltba 9300  Csorna Arany János utca 8  0696261 847

 

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

A többi cikket se hagyd ki!