A Smith & Wesson legújabb kínálatában megjelent az M&P 22 Compact, modellszám 108390, amelyet minden pisztolytulajdonos örömmel fogadhat, különösen a gyakorlásra összpontosító lövészek. Ez a kis, kompakt méretű fegyver egy remek választás lehet azok számára, akik egy könnyen kezelhető, mégis hatékony eszközt keresnek lövészet gyakorláshoz. Az M&P 22 Compact különlegessége, hogy hangtompítóval is használható, ami extra vonzerőt jelenthet bizonyos felhasználói körökben.

Kompakt Kialakítás és Rugalmasság

Az M&P 22 Compact méreteivel és könnyű kezelhetőségével kiemelkedik. A kisebb méret és a könnyű súly előnyös lehet kezdő lövészek számára, valamint azoknak, akik szeretnék fejleszteni lövészeti képességeiket anélkül, hogy nagyobb kaliberű fegyverek visszarúgásával kellene megküzdeniük. Ez a modell ideális választás lehet nők és fiatalabb lövészek számára is, akik számára fontos a fegyver kezelhetősége és kényelme.

 

Hangtompító Kompatibilitás

Az M&P 22 Compact egyik legnagyobb előnye, hogy kompatibilis a hangtompítókkal, ami lehetővé teszi a lövészek számára, hogy alacsonyabb zajszint mellett gyakoroljanak. Ez nemcsak a lövészek fülének védelmét szolgálja, hanem kedvezőbb körülményeket is teremt a lövészet gyakorlásához, különösen zárt térben vagy zajérzékeny környezetben.

Kedvező Árú Lőszer

A .22 kaliberű lőszer relatíve olcsó, így az M&P 22 Compact használata gazdaságos választás a gyakori gyakorlásra. A kedvező lőszerárak lehetővé teszik a lövészek számára, hogy több időt és több lövedéket fordíthassanak a képességeik fejlesztésére, anélkül, hogy a költségek miatt aggódniuk kellene.

Technikai Jellemzők

  • Kaliber: .22 LR
  • Hossz: Kompakt méret a könnyű kezelhetőség érdekében
  • Markolat: Ergonomikusan tervezett a kényelmes fogásért
  • Célzók: Állítható, hogy a lövész személyes preferenciáihoz igazíthassák
  • Tárkapacitás: Elegendő a hosszú gyakorlási munkamenetekhez
  • Biztosíték: Biztonságos használatot garantál

Összességében az M&P 22 Compact egy kiváló választás lehet azok számára, akik egy megbízható, költséghatékony és sokoldalú pisztolyt keresnek gyakorláshoz. A hangtompító kompatibilitás további rugalmasságot biztosít, míg a .22 LR kaliberű lőszer gazdaságossága lehetővé teszi a gyakori használatot anélkül, hogy a költségek elszállnának. Mindezek a tulajdonságok teszik az M&P 22 Compactot egy vonzó opcióvá a lövészet szerelmesei számára.

 

Termék megvásárolható : Hanyi vadászboltba 9300 Csorna Arany János utca 8 0696261 847

 

 

 

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

A többi cikket se hagyd ki!