A 2024-es év a kertészeti eszközök piacán is újdonságokkal és fejlesztésekkel kecsegtet, különös tekintettel a bozótvágók területére. A fenntarthatóság és a technológiai innováció jegyében a gyártók egyre inkább az akkumulátoros modellek felé orientálódnak, melyek kisebb károsanyag-kibocsátással és zajszinttel, valamint nagyobb felhasználói kényelemmel büszkélkedhetnek. Az idei év két kiemelkedő ajánlata a STIGA portfóliójából származik, melyeket a tradicionális benzinmotoros változatok mellett mutatunk be.

 

STIGA BC 700e akkumulátoros bozótvágóval, ami az első a sorozatban, amelyet „bicikli” markolattal láttak el. Ez a forradalmi tervezés nem csak a kezelhetőség könnyedségét, hanem a munka hatékonyságát is növeli, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy gyorsabban és energiatakarékosabban végezzék el a kaszálási feladatokat. A STIGA BC 700e tökéletes választás azok számára, akik az akkumulátoros kerti eszközök kényelmét és környezetbarát működését részesítik előnyben.

A 48V, 4Ah teljesítményű E-Power 440 akkumulátor és a fejlett 500 W-os szénkefe nélküli motor együttes erejével akár 60 perc folyamatos vágás érhető el, így hosszabb munkamenetekre is alkalmassá téve a készüléket. Az öt állítható hevederhorog-pozíció révén bármilyen terepen – akár lejtőkön és egyenetlen talajon is – kiváló minőségben kaszálhat, megkönnyítve a felhasználók számára a legnehezebb feladatok elvégzését is.

A BC 700e modell az ergonómiai és felhasználóbarát kialakítás jegyében született. A bicikli markolatnak köszönhetően kényelmesen irányítható, míg a dupla pántos, Comfort heveder biztosítja a testhezálló illeszkedést és támogatást a hosszabb munkavégzés során is. A készülékkel együtt járó tartozékok – köztük a dupla pántos heveder és a 3 ágú, 255 mm átmérőjű vágótárcsa – tovább növelik a munkavégzés hatékonyságát és kényelmét.

Bár az akkumulátor és töltő nem tartozék, a BC 700e ajánlott akkumulátorkapacitása 4Ah, ami akár 30 perc folyamatos munkavégzést tesz lehetővé, így biztosítva, hogy ne szakadjon meg a munka a legkritikusabb pillanatokban sem. Az ajánlott fogyasztói ár 119 900 Ft, ami kiváló ár-érték arányt képvisel ebben a kategóriában.

Válassza a STIGA BC 700e modellt, és élvezze a kertápolás új dimenzióját, ahol a kezelhetőség, a teljesítmény és a környezettudatosság tökéletes harmóniában állnak.

 

 

STIGA SBC 900 D AE akkumulátoros bozótvágó tökéletes választás azoknak, akik nagy teljesítményt, könnyűséget és kiegyensúlyozott kezelhetőséget keresnek egyetlen, hatékony kerti eszközben. Ez a csúcsmodell, mindössze 6 kg-os súlyával, kiemelkedik könnyű, mégis erőteljes megoldásoként a magas fű és a sűrű gaz megbízható lekaszálására.

Az SBC 900 D AE egy 1 kW-os, kefe nélküli motorral van felszerelve, amelyet egy SBH 900 akkumulátorhám és egy E-Power 475, 48V, 7.5Ah kapacitású akkumulátor hajt, biztosítva ezzel az eszközt akár 70 perc folyamatos működési idővel. Ez a kombináció nemcsak hosszabb munkamenetekre teszi alkalmassá a bozótvágót, hanem kiemelkedő teljesítményt is garantál minden felhasználás során.

A forgatható kerékpárkormányban elhelyezett ravasz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szükség esetén azonnal gyorsítsanak, így még a legnehezebb bozót is könnyedén átvágható. A kiegyensúlyozott tervezés és a kerékpár markolat együttesen biztosítja a kényelmes és kontrollált használatot, még hosszantartó munkavégzés során is.

Bár az akkumulátor és töltő nem része a csomagnak, az ajánlott 7.5 Ah kapacitású akkumulátorral az SBC 900 D AE körülbelül 70 percig képes üzemelni, ami jelentős előnyt jelent a nagyobb kertek vagy bonyolultabb tájak kezelésében.

Az SBC 900 D AE tartozékai között megtalálhatóak a damilfej, heveder és vágókés, amelyek tovább növelik a bozótvágó sokoldalúságát és használati kényelmét. Ez a modell azon felhasználók számára készült, akik nem elégszenek meg kevesebbel, mint a legmagasabb teljesítmény és megbízhatóság, amit egy akkumulátoros bozótvágó nyújthat.

Válassza az STIGA SBC 900 D AE modellt, ha egy olyan eszközt keres, amely képes megkönnyíteni a kerti munkát, miközben fenntartható és hatékony megoldást kínál.

 

 

 

 

A STIGA BC 330 AB benzinmotoros bozótvágó a hatékonyság és kényelem zseniális kombinációját kínálja a nagyobb kertek és területek gondozásához. Ez a modell, amely egy 25,4 cm³-es, erőteljes Stiga motort rejt, ideális választás mindenki számára, aki megbízható, erős eszközt keres az ellenálló növényzet és a magas fű elleni küzdelemre.

A BC 330 AB kialakítása minden részletében a felhasználói élmény javítására törekszik. A motortest kialakítása csökkenti a használót érő rezgéseket, így hosszabb munkamenetek során is kényelmes marad a használata. Az ergonomikusan elhelyezett kezelőszervek, a párnázott heveder, és a megerősített hajtószár együttesen biztosítják, hogy a kaszálás mindenkor hatékony és kényelmes legyen, miközben a rezgéscsillapító rendszer tovább növeli a kényelmet, még alacsony zajszint mellett is.

A Tap & Go damilfej innovatív megoldása lehetővé teszi a damil azonnali és könnyű adagolását, így megszakítás nélkül folytatható a munka. A fém 3-ágú vágókés, amely az alapfelszerelés részét képezi, tovább erősíti a BC 330 AB sokoldalúságát, lehetővé téve a nehezebb bozót és sűrű növényzet kezelését is.

Az eszköz szétszedhető szára nemcsak a tárolást és szállítást teszi kényelmesebbé, de lehetővé teszi, hogy a bozótvágó minden helyzetben és körülmények között a felhasználó igényeihez igazodjon. A kényelmi funkciók és a teljesítmény tökéletes egyensúlya teszi a BC 330 AB-t a piacon egyedülálló választássá.

Az ajánlott fogyasztói ár, 79 900 Ft, figyelembe véve a kínált funkciókat és előnyöket, rendkívül versenyképes, így a STIGA BC 330 AB egy kiváló befektetés mindenki számára, aki értékeli a minőséget, a teljesítményt és a hosszú távú megbízhatóságot a kert karbantartásában.

 

 

 

 

Az STIGA MT 330 5 az 1-ben multifunkciós fűkasza a kertgondozás minden igényét kielégítő, sokoldalú eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számos különböző feladatot egyetlen, erőteljes készülékkel végezzenek el. A 25,4 cm³-es, 2 ütemű motor elegendő teljesítményt biztosít a legkülönfélébb munkákhoz, legyen szó vastag gaz, magas fű kaszálásáról, sövényvágásról vagy ágak nyírásáról.

A szétszedhető szár nem csak a könnyű tárolást és szállítást teszi lehetővé, hanem azt is, hogy az eszköz könnyen alkalmazkodjon a különböző feladatokhoz. A fűkasza adapter 43 cm vágásszélessége és a Tap & Go damilfej a gyors és hatékony kaszálást teszik lehetővé, míg a 3 ágú fémkés ideális a sűrű és kemény növényzet kezelésére.

A 40 cm vágáshosszúságú sövénynyíró és a toldattal meghosszabbítható, 25 cm vágáshosszúságú ágvágó lehetővé teszik a különböző magasságokban és nehézségi fokokban történő munkavégzést, így biztosítva, hogy minden kerti feladat egyszerűen és hatékonyan elvégezhető legyen.

A STIGA MT 330 egyetlen hámja, az automatikus olajpumpája, valamint a feszítő rendszer és az olajtartály praktikus kialakítása a felhasználók kényelmét és az eszköz hatékony működését szolgálja minden helyzetben. A garantált zajszint 109 dB, ami megfelel a kategóriájában elvárható normáknak, így biztosítva, hogy a munkavégzés során a zajterhelés mérsékelt maradjon.

Az STIGA MT 330 5 az 1-ben multifunkciós fűkasza ideális választás azok számára, akik egy kompakt, mégis erőteljes eszközt keresnek kertjük minden szegletének gondozásához. Legyen szó vastag bozótról, magas fűről, sövényről vagy elérhetetlen ágakról, ez az eszköz minden kihívással megbirkózik, miközben a felhasználói kényelmet is szem előtt tartja.

 

 

 

 

 

Az STIGA BC 450 HD Honda motoros bozótvágó a profi felhasználók igényeit szem előtt tartva készült, ötvözve a kiváló teljesítményt, megbízhatóságot és felhasználóbarát jellemzőket egy kompakt és praktikus eszközben. A 47.9 cm³-es, négyütemű Honda motor nemcsak, hogy erőteljes és hatékony munkavégzést tesz lehetővé, de az olajkeverés nélküli üzemanyag-szisztéma kényelmes használatot és alacsony károsanyag-kibocsátást ígér, miközben a motor gyorsan indul és a használót kevesebb rezgés terheli.

Az ergonómiai szempontból optimalizált szarvkormány puha fogantyúkkal és a kényelmes, dupla heveder biztosítja a gép optimális egyensúlyát és könnyű kezelhetőségét, így a hosszabb munkafolyamatok során is csökkenti a felhasználó fáradtságát. A Tap & Go damilfej a damil könnyű és gyors adagolását teszi lehetővé, ami tovább növeli a munkavégzés hatékonyságát.

A bozótvágóval együtt járó fém 3-ágú pengével különösen erőteljes és hatékony a vastagabb bozót és az ellenálló növényzet irtása. A 45 cm-es munkaszélesség és a 1,47 kW teljesítmény garantálja, hogy a BC 450 HD gyorsan és hatékonyan végezhet a kertben felmerülő legkeményebb feladatokkal is.

Az STIGA BC 450 HD tökéletes választás azok számára, akik egy profi szintű bozótvágót keresnek, amely képes megbirkózni a különféle kertészeti kihívásokkal. Az ajánlott fogyasztói ár, 249 900 Ft, tükrözi a készülék magas minőségét, megbízhatóságát és sokoldalúságát, így az STIGA BC 450 HD egy értékes befektetés mindenki számára, aki a kertápolás terén a legjobbat keresi.

Az STIGA BC 450 HD Honda motoros bozótvágó a profi felhasználók igényeit szem előtt tartva készült, ötvözve a kiváló teljesítményt, megbízhatóságot és felhasználóbarát jellemzőket egy kompakt és praktikus eszközben. A 47.9 cm³-es, négyütemű Honda motor nemcsak, hogy erőteljes és hatékony munkavégzést tesz lehetővé, de az olajkeverés nélküli üzemanyag-szisztéma kényelmes használatot és alacsony károsanyag-kibocsátást ígér, miközben a motor gyorsan indul és a használót kevesebb rezgés terheli.

Az ergonómiai szempontból optimalizált szarvkormány puha fogantyúkkal és a kényelmes, dupla heveder biztosítja a gép optimális egyensúlyát és könnyű kezelhetőségét, így a hosszabb munkafolyamatok során is csökkenti a felhasználó fáradtságát. A Tap & Go damilfej a damil könnyű és gyors adagolását teszi lehetővé, ami tovább növeli a munkavégzés hatékonyságát.

A bozótvágóval együtt járó fém 3-ágú pengével különösen erőteljes és hatékony a vastagabb bozót és az ellenálló növényzet irtása. A 45 cm-es munkaszélesség és a 1,47 kW teljesítmény garantálja, hogy a BC 450 HD gyorsan és hatékonyan végezhet a kertben felmerülő legkeményebb feladatokkal is.

Az STIGA BC 450 HD tökéletes választás azok számára, akik egy profi szintű bozótvágót keresnek, amely képes megbirkózni a különféle kertészeti kihívásokkal. Az ajánlott fogyasztói ár, 249 900 Ft, tükrözi a készülék magas minőségét, megbízhatóságát és sokoldalúságát, így az STIGA BC 450 HD egy értékes befektetés mindenki számára, aki a kertápolás terén a legjobbat keresi.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

A többi cikket se hagyd ki!