Az egészen új 2024-es Toyota Tacoma páratlan tereperőt, legendás képességeket és magával ragadó stílust kínál. Itt az ideje, hogy valóra váltsd az összes terepjáró álmodat.

Az Igazi Üzlet

Amikor a terepjárás örökségéről van szó, csak egy nevet kell ismerned: Toyota Racing Development (TRD).

 

 

Elektromos Erő. Maximális Nyomaték.

Az i-FORCE MAX hibrid hajtáslánc teljesen új fajta erővel érkezik a buliba. Akár lenyűgöző 326 lóerős maximális teljesítménnyel, és akár 465 lb-ft maximális alacsony végű nyomatékkal büszkélkedhet. Így amikor rányomod a gázpedált, az izgalmak azonnaliak.

Minden Szinten Jobb

Az alábecsülés még csak a kezdet. A Tacoma arra épült, hogy szembenézzen az előtte álló nehéz kihívásokkal. A célra szabott felfüggesztési opciók sorával és olyan elérhető funkciókkal, mint a többlengőkaros hátsó felfüggesztés, a Stabilizátor Leválasztási Mechanizmus (SDM) és a Crawl Control, még sosem találkozott olyan kihívással, amit ne szeretett volna.

A Tacoma az alapoktól újra lett képzelve, hogy minden eddiginél magasabb szintű terepjáró képességeket és kényelmet nyújtson. Akár a vadászmezőkön, akár a hegyi ösvényeken keresed a kalandot, a Tacoma készen áll, hogy minden várakozást felülmúljon.

 

Legyél Óvatos Odakint.

Az új Tacoma nem csak a technikai újítások és a teljesítmény miatt válik minden vadász álmává, hanem azért is, mert a Toyota minden részletre odafigyelt, hogy a legzordabb körülmények között is megbízható társ legyen. Az i-FORCE MAX hibrid hajtásláncnak köszönhetően a Tacoma nem csak erőteljes, hanem gazdaságos is, így több időt tölthetsz a vadonban, és kevesebbet a benzinkúton.

A 2024-es Toyota Tacoma készen áll, hogy dominálja az ösvényeket, és megvalósítsa minden terepjáró álmodat. Az igazi üzlet itt van, TRD minőségben, elektromos erővel és maximális nyomatékkal – jobb minden szinten.

Minden Szinten Jobb

A Tacoma alapjaiban újragondolták

Technológia és Tartósság

Maradj tisztában a közvetlen környezetedben lévő potenciális akadályokkal, miközben leküzdöd az ösvényeket a Tacoma elérhető Multi-Terrain Monitor (MTM) funkciójával a 14 colos multimédia érintőképernyőn. Ráadásul az elérhető pótkocsi visszagurítási útmutató Egyenes Útvonal Támogatással* kamerákat és szenzorokat használ azért, hogy csökkentse a stresszt a pótkocsi visszagurítása közben.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

A többi cikket se hagyd ki!