A Pulsar legújabb fejlesztése, a Merger LRF XQ35 Hőkamera Keresőtávcső, végre megadja a választ a vadászok régóta táplált igényére egy kompakt, két szemes hőkamera iránt. Ez a keresőtávcső ideális eszköz azok számára, akik hatékony és kényelmes megoldást keresnek a vadászat során.

Technológiai Jellemzők és Előnyök

  • Lynred Hőképi Érzékelő: A távcső egy Európában gyártott, magas érzékenységű Lynred hőképi érzékelővel van felszerelve. A 17 µm-es pixelméret és a 25 mK alatti NETD érték biztosítja a kiváló teljesítményt alacsony hőmérséklet-kontrasztos körülmények között, mint például eső, köd vagy magas páratartalom esetén.
  • Germánium Lencse: A német gyártmányú F35/1.0 germánium lencse éles és részletgazdag képet biztosít. Ez a lencse kombinálva a továbbfejlesztett elektronikus felülettel és képfeldolgozó algoritmussal hihetetlenül részletes és éles képet eredményez.
  • Továbbfejlesztett Képalkotás: A Merger LRF XQ35 az új generációs képfeldolgozásnak köszönhetően még intenzívebb megfigyelési élményt kínál.
  • Kompakt Méret és Klasszikus Tervezés: A keresőtávcső kompakt méretű és klasszikus tervezésű, így könnyen hordozható és használható a vadászat során.
  • Nagyítás és Detektációs Távolság: A 3x-től 12x-ig terjedő nagyítás és a 1350 méteres detektációs távolság lehetővé teszi a távoli célpontok észlelését és azonosítását.
  • Integrált Távolságmérő: A beépített, 1000 méteres hatótávolságú távolságmérő segítségével precíz méréseket végezhetünk.
  • Robusztus Kialakítás: A minőségi, megerősített magnézium ötvözet borítás biztosítja a távcső strapabírását és tartósságát.

Összegzés

A Pulsar Merger LRF XQ35 Hőkamera Keresőtávcső a modern vadászat egyik legújabb csúcstechnológiája, amely magában foglalja a legkorszerűbb hőképi technológiát és kiváló optikai teljesítményt. A kompakt méret, a fejlett képalkotás és a precíz távolságmérő teszi ezt a keresőtávcsövet a vadászok számára elengedhetetlen eszközzé.

 

Termék megvásárolható: Z-shops.eu oldalon

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

A többi cikket se hagyd ki!