A Hikmicro HABROK 4K egy magas szintű digitális és termális binokuláris távcső, amelyet kifejezetten a nappali és szürkületi vadászat dinamikus igényeihez terveztek. Ez az eszköz új sztenderdet szab a vadászoptikai piacokon, kombinálva a legújabb technológiai fejlesztéseket a hagyományos vadászati gyakorlatokkal.

Technológiai Áttekintés

A HABROK 4K 4K UHD digitális felbontása és 60mm-es objektívje, amely 4x digitális nagyítást kínál, páratlan részletességet és tisztaságot nyújt még szürkületi fényviszonyok között is. A binokuláris távcső tervezése során kiemelt figyelmet fordítottak a multifunkcionalitásra: a beépített lézeres távolságmérő (LRF) és az infravörös (IR) kibocsátó lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy minden körülmények között kiemelkedő teljesítményt nyújtson, legyen szó erdőről vagy mezőről.

Díjnyertes Design

A HABROK 4K 2024-ben elnyerte az iF és Red Dot design díjakat, ami a termék innovatív és kompakt megjelenését ismeri el. Ez a kompakt kialakítás nem csak esztétikailag vonzó, hanem javítja a hordozhatóságot és a felhasználói élményt is a vadászat során.

Funkciók és Előnyök

  • 4K UHD Felbontás: Kristálytiszta képek nappal és az alkony utolsó perceiben is.
  • Állítható Nagyítás: 5.5x-22x nagyítási tartomány a 60mm-es fókusztávolsággal kombinálva, lehetővé teszi a távoli objektumok részletes megfigyelését akár 150 méteres távolságból.
  • Beépített IR Emitter: A sötétben a beépített IR kibocsátó fekete-fehér képeket biztosít, amelyek kiemelkedő tisztasággal jelenítik meg a távoli tárgyakat.
  • Termális Kamera: A HABROK 4K termális képalkotó technológiája átlát az állatok álcázásán és hatékonyan mutatja meg azok hőjelét.
  • Lézeres Távolságmérő: Pontos távolságmérés akár 1000 méterig, +/- 1 méter pontossággal.

Digitális Vadászélmény

A HABROK 4K integrált digitális funkciói, mint a kép- és videórögzítés, valamint a képek és videók SIGHT APP-on keresztüli szinkronizálása, modernizálja a vadászatot. A vadászok azonnal megörökíthetik és megoszthatják kalandjaikat, fokozva ezzel a vadászati élmény közösségi dimenzióját.

Kényelem és Hordozhatóság

Az állítható pupillatávolság és a hajtogatható szemlencsék kényelmet biztosítanak szemüvegesek számára is, míg a kompakt és könnyű kialakítás (kevesebb mint 800g) elősegíti a könnyű tárolást és szállítást. A robusztus magnézium ház hozzájárul a távcső tartósságához és hosszú élettartamához.

 

 

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

A többi cikket se hagyd ki!