A vadászat egyre modernebbé válik, és a technológia, beleértve a mobilalkalmazásokat is, nagyban hozzájárulhat a vadászélmény javításához. A vadhívó alkalmazások különösen hasznosak lehetnek a vadászat során, segítve a vadászokat abban, hogy vonzó hívásokkal csalogassák elő az állatokat. Íme néhány ajánlott vadhívó alkalmazás, amelyeket érdemes kipróbálni:

 1. iHunt Calls – Az iHunt Calls több mint 600 állat hívó hangját tartalmazza, több kategóriában, beleértve a szarvasokat, a vízimadarakat és a ragadozókat. Az alkalmazás lehetővé teszi a hívások keverését, időzítését és ismétlését, így testreszabható a vadászat során.
 2. RealTree Hunting Calls – A RealTree egy jól ismert márka a vadászati ​​közösségben, és az alkalmazásuk széles választékot kínál valósághű vadászhívásokból. Egyszerű felületet és könnyű hozzáférést kínál a különböző állatok hívásaihoz.
 3. Duck Commander – Kifejezetten vízimadár-vadászok számára készült, a Duck Commander app a Robertson család, a Duck Dynasty reality show sztárjainak tudását és tapasztalatait használja fel. Az app kacsa és libahívások széles skáláját kínálja.
 4. Mossy Oak Go – Bár nem kifejezetten csak vadhívó app, a Mossy Oak Go rengeteg vadászattal kapcsolatos tartalmat kínál, beleértve hívóhangokat és tippeket is a sikeres vadászathoz.
 5. Predator Calls – Ha ragadozókat szeretnél vadászni, ez az alkalmazás több tucat valósághű ragadozó hívást tartalmaz, amelyek segíthetnek vonzani a kívánt állatokat. Egyszerűen kezelhető és nagy a hívások választéka.
 6. Turkey Tech with Scott Ellis – Pulykavadászok számára ideális, ez az alkalmazás Scott Ellis pulykavadászati bajnok tanácsait és hívásait tartalmazza. Személyre szabott tippeket és trükköket kínál a sikeresebb pulykavadászathoz.

Fontos megjegyezni, hogy az alkalmazások használata során mindig tartsd be a helyi vadászati szabályokat és előírásokat. Az alkalmazások elérhetősége változhat az operációs rendszeredtől és a földrajzi helyzetedtől függően, ezért ellenőrizd az elérhetőséget a saját app store-odban.

Az applikációkhoz ajánljuk :iCOtec GC300+ Bluetooth elektromos vadhívó Mobiltelefonról és távirányítóval i

Jellemzői:

 • Bluetooth Kapcsolat: A GC300+ modell Bluetooth kapcsolaton keresztül könnyedén összepárosítható a mobiltelefonnal, ami lehetővé teszi, hogy a vadász távolról is kezelje az eszközt. Ez nagyban növeli a vadászati tevékenység hatékonyságát és a siker esélyét, mivel a vadász elrejtheti magát, miközben pontosan irányítja a vadhívó hangokat.
 • Széleskörű Hangkínálat: Az iCOtec GC300+ telefonnal össze kapcsolva több száz  vadhívó hanggal rendelkezik, amelyek között megtalálhatóak ragadozók, szarvasfélék és vízimadarak hívásai is. Ez a sokoldalúság teszi lehetővé, hogy a különböző vadászati szezonokban és területeken is hatékonyan használható legyen.
 • Távirányító: Az eszközhöz tartozó távirányítóval a vadászok akár 250 méteres távolságból is képesek lehetnek irányítani a vadhívót, lehetővé téve a hívások pontos beállítását és időzítését.
 • Egyszerű Kezelhetőség: Mind a mobilalkalmazás, mind a távirányító felhasználóbarát interfésszel rendelkezik, ami gyors és egyszerű hozzáférhetőséget biztosít a különböző funkciókhoz és hangokhoz.
 • Robusztus Kialakítás: Az iCOtec GC300+ időjárásálló kialakítása biztosítja, hogy a különböző vadászati körülmények között is megbízhatóan működjön.

A z-shops.eu weboldalon megtekinthető iCOtec GC300+ kiváló választás azok számára, akik a legmodernebb technológiát szeretnék kihasználni vadászataik során

Írta :Tóth Zoltán

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

A többi cikket se hagyd ki!