Találd meg a legjobb vadász ajándékot Anyunak, ami segít, hasznos és praktikus az erdőben.

Mindenki, aki olyan szerencsés, hogy vadászik az Anyukája – az eléggé szerencsés. Habár a nyakláncok és elektromos kütyük elég jó ajándékok, valószínűleg nem segítenek abban, hogy sikeres legyen a következő szezonban. Ezért idén gondolkozz másképp és adj bármely Anyukának, aki vadászik egy nagyszerű ajándékot, aminek igazán örülni fog.

Könnyű elveszni a végtelen felszerelés között, amikor a legjobb vadász ajándékokat keresed. Ez a cikk adhat néhány ötletet egyedi ajándékokhoz, ami egy kicsit megkönnyíti a vásárlást.

Az alábbi vadász ajándékok lefedik a különböző vadászatokat, beleértve szarvas, nagyvad, felföldi, vízimadár és pulyka. Ez a rövid ajándék lista közel nem foglalja magába az összes jó választást, de egy jó kezdőpont lehet – vagy befejezés az utolsó percben vásárlók számára.

  • Legjobb ajándék az olyan Anyukáknak, akik szarvasra vadásznak: Bushnell Prime 1300 távolságmérő
  • Legjobb ajándék azoknak, akik a vadonban vadásznak: Túrabotok
  • Legjobb ajándék az olyan Anyukáknak, akik kacsára vadásznak: Tanglefree Flight Series Floating puskatok
  • Legjobb ajándék az olyan Anyukáknak, akik nagyvadra vadásznak: Primos Bipod lőbot
  • Legjobb ajándék azoknak, akik hidegben vadásznak: Hot Shot gyapjú ujjatlan kesztyű
  • Legjobb ajándék az olyan Anyukáknak, akik felföldeken vadásznak: Orvis női Softshell pulóver
  • Legjobb ajándék az olyan vadászoknak, akik szeretnek főzni: Crock-Pot Slow Cooker
  • Legjobb ajándék az olyan Anyukáknak, akik pulykára vadásznak: WoodHaven Friction pulyka hívó
  • Legjobb ajándék íjász vadászoknak: Széljelző por
  • Egyedi vadász ajándékok: onX Hunt előfizetés

Hogyan válasszuk ki a legjobb Anyák napi ajándékot

Az egyik legjobb módja a kitűnő vadász ajándék beszerzésének, ha nem bonyolítjuk túl. Gondolj a vadászat különböző elemeire, mint a ruházat és a szükséges felszerelés. Lehet valami univerzális több vadászat fajtához vagy valami egyedi egy bizonyos vadászat típushoz. Teljesen mindegy, hogy mi az, legyen hasznos akár egy új kabátot, akár egy pulyka hívót veszünk.

Legjobb ajándék az olyan Anyukáknak, akik szarvasra vadásznak: Bushnell Prime 1300 távolságmérő

Vadász távolságmérő

Továbbfejlesztett teljesen üveg optikai rendszer a tisztább képekért.

Minden szarvas vadász ismeri azt az érzést, amikor elhibáz egy olyan lövést, amit nem szabadna elhibázni. Akár íjjal, akár puskával vadászunk, a célpont pontos távolságának ismerete jelentheti a különbség a sikeres és sikertelen vadászat között. Ez a teljesen üveg optikai rendszer egy nagy objektív lencsével rendelkezik és 1150 méterig képes mérni. 6x optikai nagyítása van, így könnyen becélozhatjuk a célpontot, a külső borítása pedig erős és ellenáll az esőnek, hónak és egyéb törmeléknek.

Legjobb ajándék azoknak, akik a vadonban vadásznak: Túrabotok

Egy segítő kéz

Az állítható túrabotokkal stabilak maradunk.

Ha egy vadász huzamosabb ideig szeretne a vadonban maradni, akkor a túrabot kötelező. A botok több stabilitást nyújt amikor a trükkösebb terepen manőverezünk és egyensúlyt adnak, amikor folyókon, jeges hegygerinceken vagy hófedte hegyeken kelünk át.

Legjobb ajándék az olyan Anyukáknak, akik kacsára vadásznak: Tanglefree Flight Series Floating puskatok

Egy kacsa vadász puskatokja

Egy védelmező sörétes puska tok, amivel felvehetjük a harcot az elemekkel.

A kacsa vadász felszerelés elég kemény bánásmódnak van kitéve. Szinte lehetetlen a felszerelést szárazon tartani a kacsa vadászatnál, és az utolsó dolog, amit egy vadász szeretne, hogy vízes legyen a puskája. Egy sörétes puska szárazon tartása elengedhetetlen a rozsdásodás elkerüléséhez a csövön és a tokon. Ez a tok távol tartja az esőt, havat és jeget a puskától, és ha beleejtjük a vízbe, nem fog elmerülni.

Legjobb ajándék az olyan Anyukáknak, akik nagyvadra vadásznak: Primos Bipod lőbot

Lőj egyenesen

Tartsd stabilan a puskát, amikor meg kell húzni a ravaszt.

Még a legtapasztaltabb vadászoknak is megremeghet a kezük, amikor le kell adni a lövést. Egy lőbot segít stabil tartani a puskát és javítja a lövés pontosságát. Ez a könnyű, állítható lőbot könnyen szállítható és nagy segítséget nyújt a stabil tartásban a lövésnél. A Quick Detach Yoke rendszer egy beépített zárral rendelkezik, ami által könnyen válthatunk puskáról optikára és vissza. Az állítható szárnak köszönhetően tökéletes a térdelő és álló helyzethez és nem kell szem elől veszíteni a célpontot.

Legjobb ajándék azoknak, akik hidegben vadásznak: Hot Shot gyapjú ujjatlan kesztyű

Gyapjú ujjatlan kesztyű

Felejtse el a hideg kezeket, ezekkel a meleg gyapjú kesztyűkkel.

A lefagyott kezek elronthatják a vadászat élményét. A nyitott ujjas kialakítás által az ujjaink melegen maradnak, de lövésre készen állnak, amikor eljön az idő. Ez az ujjatlan kesztyű melegen tartja a kezeket a hideg időben anélkül, hogy korlátozná a mozgást az erdei feladatok elvégzésében.

Legjobb ajándék az olyan Anyukáknak, akik felföldeken vadásznak: Orvis női Softshell pulóver

Softshell pulóver felföldekre

Egy extra réteg azokra a hideg őszi reggelekre.

Semmi sem jelenti az őszt annyira, mint egy sörétes puskával sétálni a fácán mezőkön és fajd erdőkben. Ez a könnyű pulóver tökéletes a felföldi vadászathoz a szezon elején. Narancssárga színt tartalmaz a biztonság érdekében és extra meleget nyújt a hűvös reggeleken. A pulóvert kicsire össze lehet csomagolni és eltehetjük a mellényünkbe, amikor felmelegedett az idő. Tökéletes a szezon elején, amikor még túl meleg van a kabáthoz, de túl hűvös a rövidujjúhoz.

Legjobb ajándék az olyan vadászoknak, akik szeretnek főzni: Crock-Pot Slow Cooker

Lassan főző edény vadhúshoz

Fejleszd a következő szintre a vadhús recepteket, lassan főzött ételekkel.

A lassan főző edények tökéletesek a pörkölt, chili és még az oldalas elkészítéséhez is. Készítsd el a receptet a nap folyamán és főzd órákon át, amig nincs vacsoraidő. Különösen jó az olyan felvágott húshoz, amiről tudjuk, hogy rágós. Ez a tágas Crock-Pot tökéletes a vadhús lassú főzéséhez, és ideális hőmérsékleten tartja az ételt.

Legjobb ajándék az olyan Anyukáknak, akik pulykára vadásznak: WoodHaven Friction pulyka hívó

Friction pulyka hívó

Csalogass közel még több pulykát egy valódinak tűnő hanggal.

A WoodHaven friction egy különösen realisztikus hangot hoz létre egy negyedbe fűrészelt cseresznyefa hangtáblának köszönhetően. Két pálca van hozzá és egy karbantartó készlet a hívó felület kezeléséhez. És két hasonló pálca, amikkel számos különböző hívó hangot adhatunk le egyetlen felületen.

Legjobb ajándék íjász vadászoknak: Széljelző por

Ellenőrizd a szelet

Ne hagyd, hogy a szél túljárjon az eszeden és elmeneküljön egy óriás vad.

A fehérfarkú szarvasoknak és más nagyvadaknak hihetetlenül jó a szaglásuk. Ez a Deep Down széljelző egy könnyen használható por, ami egy felhővel láthatóvá teszi a szél irányát. A kialakításának köszönhetően kicsi és pont elfér a vadász tenyerében.

Egyedi vadász ajándékok: onX Hunt előfizetés

Térképezd fel a vadászatokat

Ez a legjobb térképező eszköz bármely vadászathoz.

Az onX vadászati térképek sorsfordítóak és feljavítják a cserkelést, vadászatot és az általános sikert. Mutatja a birtokhatárokat, így a vadászok mindig tudhatják, hogy hol járnak és mire vadászhatnak legálisan. A vadászok ezen kívül megjelölhetnek helyeket, távolságokat mérhetnek és hasznos információkat találhatnak. Van egy éves előfizetés vagy egy államra, vagy az egész országra. A honlapjukon további információkat találhattok.

A legjobb ajándék olyan Anyukáknak, akik szeretnek vadászni.

Nehéz lehet megtalálni a tökéletes vadász ajándékot Anyunak és kitalálni, hogy mire van szüksége a legjobban. Törekedj az olyan vadász felszerelésekre, amik hasznosak és segítségére lesznek az erdőben. Lehet egy túrabot a túrázás megkönnyítésére, vagy egy mellény a fajd erdőkbe. Ezen ajándékok mindegyike nagyszerű meglepetés lesz a vadász Anyukáknak.