A Demar Caribou Pro Téli Lesbakancs a vadászok számára ideális választás a téli hónapok hidegében történő lesre. A bakancs kialakítása és anyaga minden szempontból megfelel a vadászat extrém körülményei közötti igényeknek.

Belső Kialakítás és Jellemzők

  • Gyapjú Bélés: A bakancs bélése 100%-os gyapjúból készült, ami vastag, többrétegű, kivehető és akár 40°C-on mosható is. Ez a bélés biztosítja a lábak melegét akár -50 Celsius fokos hidegben is.

 

 

Vízállóság: A bakancs vízálló anyagokból készül, amelyek teljes védelmet nyújtanak az eső, hó és egyéb nedvesség ellen.
Légáteresztő és Nedvszívó: Az anyagok légáteresztő és nedvszívó tulajdonságai garantálják, hogy a láb száraz és kényelmes marad még a legnehezebb körülmények között is.

Tartósság és Kopásállóság: Az erős és tartós anyagok használata biztosítja, hogy a bakancs ellenálljon a kopásnak és a kültéri viszontagságoknak.
Kényelem és Illeszkedés: Az ergonomikus kialakítás és a párnázott talpbetét hosszú távú kényelmet és tökéletes illeszkedést biztosít minden lábformához.

 

 

  • Csúszásmentes Talp: A bakancs csúszásmentes talpa biztosítja a stabilitást és a megfelelő tapadást a jeges és havas terepen.
  • Gyors és Egyszerű Fel- és Levétel: A praktikus fűzőrendszer gyors és egyszerű fel- és levételt tesz lehetővé.

Összegzés
A Demar Caribou Pro Téli Lesbakancs tökéletes választás a téli vadászatokhoz. A gyapjú bélés, vízállóság, légáteresztő és nedvszívó tulajdonságok, valamint a bakancs tartóssága és kényelme minden szükséges feltételt biztosítanak a hideg és nehéz terepen történő vadászathoz. A csúszásmentes talp pedig növeli a biztonságot a vadászat során. Azok számára, akik a legkeményebb téli körülmények között is szeretnének vadászni, a Demar Caribou Pro kiváló választás.

 

Termék meg vásárolható z-shops.eu oldalon

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

A többi cikket se hagyd ki!