Szente Péter neve már ismerős a vadászok körében, hiszen a 2000-es évek elejétől foglalkozik távcsövek és éjjellátók javításával. Az évek során tapasztalt szakember most újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen megnyitotta Magyarország első hivatalos hőkamera szervizét Győrben.

Szente Péter elmondta, hogy az optikák javításával kapcsolatos igények jelentősen megváltoztak az utóbbi években. Míg korábban a hagyományos optikák javítása iránt volt nagyobb kereslet, napjainkra a vadászpiacon egyre inkább a digitális optikák és hőkamerák kerültek előtérbe. Ennek megfelelően döntöttek a szerviz fejlesztése és bővítése mellett, hogy kielégítsék a növekvő igényeket.

A szerviz megnyitásának egyik fő oka az volt, hogy sok hőkamera garanciája lejárt, és a tulajdonosok nem tudták, kihez fordulhatnának javítás ügyében. Ezért Szente Péter és csapata jelentős beruházást és fejlesztést hajtott végre, hogy a hőkamerák és digitális optikák szervizelését is vállalhassák. Mára elérték, hogy a nagyobb képviseletek a garancián túli javításokat hozzájuk irányítják.

Szente Pétert megkérdeztük, hogy mely javítások a leggyakoribbak szervizükben. Elmondása szerint a következő szolgáltatásokat kínálják:

  • Hőkamerák akkumulátor- és nyomógombcseréje
  • Kalibráló motor és mozgató egység javítása
  • Fókusz- és dioptriaszabályozó javítása
  • Tisztítás, tömítés és hézagolók cseréje
  • Kalibrálás és szoftverfrissítések

A Vadaszujsag.hu ajánlja Szente Péter szervizét minden vadásznak és hőkamera-tulajdonosnak. Az elérhetőségük:

Cím: 9023 Győr, Buda utca 19
Telefonszám: +36 30 904 8716

A győri szerviz megnyitása mérföldkő a magyar vadászati piacon, hiszen végre elérhető közelségbe került egy hivatalos, megbízható hőkamera szerviz, amely a legmagasabb színvonalon szolgálja ki az ügyfeleket.

 

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

A többi cikket se hagyd ki!