Pulsar, az innovatív hőkamerás céltávcsövek gyártója, örömmel jelenti be a Trail 2 LRF XP50 és a Thermion 2 LRF termékcsaládjának legújabb frissítéseit.

Pulsar Trail 2 LRF XP50 – 5.0 Frissítés: A Pulsar válaszul a világszerte elterjedt Trail 2 LRF XP50 iránti növekvő keresletre, bejelentette az 5.0 firmware-frissítését, amely mostantól lehetővé teszi a felhasználók számára a ballisztikai számítások elvégzését ezen a készüléken. Ez a frissítés különösen fontos a pontos távolsági lövésekhez, hiszen a ballisztikai számítások most már integrálhatóak a Stream Vision Ballistic mobilalkalmazással, hasonlóan a Thermion 2 céltávcsövekhez. A 5.0 frissítés magában foglal egy új ballisztikai algoritmust, amely a lövedék röppályájának kiszámítására és a javasolt célpont kijelzésére képes a készülék képernyőjén. A Pulsar továbbá bejelentette, hogy egy hasonló frissítést tervez a Trail 2 LRF XQ50 készülékhez is, amely várhatóan 2024 első felében lesz elérhető.

A ballisztikai számítások eléréséhez a felhasználóknak le kell tölteniük a Stream Vision Ballistics alkalmazás legfrissebb verzióját, amelyben létrehozhatnak ballisztikai profilokat. Ezután a céltávcsövet Bluetooth-on keresztül összekapcsolhatják az alkalmazással, így a profilok feltölthetők a készülékre. A ballisztikai számításokat két egyszerű gombnyomással aktiválhatják: az első az LRF aktiválására szolgál, míg a második megméri a távolságot és megjeleníti a javasolt célpontot.

Thermion 2 LRF – 3.2.0 Frissítés: A Pulsar szintén bemutatta a 3.2.0 firmware-frissítést a Thermion 2 LRF sorozat számára, amely jelentős fejlesztéseket hoz a céltávcsövek ballisztikai számítási képességeiben. Ez a frissítés javítja a távirányítópanel kezelhetőségét, lehetővé teszi a testreszabható SPOA szimbólumok és színek, valamint a többféle távolságmérő widget alkalmazását, továbbá meghosszabbítja a korrekciós beállítások megjelenítési idejét. Az új frissítés biztosítja a folyamatos ballisztikai számításokat célkövetés közben, részletes profilneveket, az RA4 ballisztikai profil integrálását, és frissített autokalibrációs jelzést.

A Stream Vision Ballistics alkalmazás most már a következő Pulsar távcsövekkel is párosítható:

  • Thermion 2 LRF XL50
  • Thermion 2 LRF XP50 Pro
  • Thermion 2 LRF XQ50 Pro
  • Thermion 2 LRF XG50
  • Trail 2 LRF XP50
  • Trail 2 LRF XP50A

Ezek a frissítések tovább erősítik a Pulsar hírnevét, mint a hőkamerás céltávcsövek terén meghatározó innovátor, és biztosítják, hogy a felhasználók a legfejlettebb technológiát kapják a precíz távolsági lövésekhez.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

A többi cikket se hagyd ki!