Egyre több vadász érdeklődik az utóbbi időben a külföldi vadászatok iránt. Sok vadász álma eljutni olyan különleges vadászterületre, mint az afrikai kontinens.

Ha elutazunk ilyen nagy távolságra az ismeretlenbe okkal merül fel bennünk kétség, hogy mi vár ránk ott, milyen körülményekkel találjuk magunkat szemben, mit kapunk a befizetett pénzünkért?

Nagyon fontos hogy a kiszemelt területről referenciát kapjunk!

Szeretnénk megismertetni egy dél afrikai farmot és a tulajdonosát, hogy megkönnyítsük az Afrikába készülő vadászok döntését.

Örömmel mutatjuk be Corney Steynt, a CM Pro Safari tulajdonosát a Dél-Afrikai köztársaságból. Corney negyedik generációs vadgazdálkodó és hivatásos vadász (professional hunter).

A családi kézben lévő 30.000 hektáros farmon fogadja vendégeit. Az elmúlt évek során egyre több magyar vadász érkezett ide, így szoros kapcsolat alakult ki a magyar vadászokkal és Magyarországgal.

A farm Johannesburgtól 350 kilométerre található Kimberly és Douglas városai között, egy órás autóútra a Kimberly repülőtértől.

A területen 32 vadászható faj található, a legkisebbtől az orrszarvún át a Kafferbivalyig.  Már az odavezető út is élményekben gazdag, rengeteg állattal lehet találkozni!  Megérkezve a farmra csodás panoráma tárul elénk! A szívélyes fogadtatás után elfoglaljuk a minden igényt kielégítő szálláshelyünket, ahol 7 szoba található.

Az étkezések alkalmával mindig egy gasztronómiai élményben lesz részünk a bőséges és változatos reggeli, ebéd, vacsora során, ami egy magyar embernek nagyon fontos! 🙂

A vadállomány, az odaadással való kezelésének következtében, mennyiségben és minőségben is kimagasló. A terület változatos adottságokkal rendelkezik, vannak szavannaszerű sík és gyér növényzetű helyek, szárazabb síkságok és néhány száz méter magas óriássziklákkal borított dombos részek.

A vadászatok során páratlan élményekben lesz részünk!

 

A tulajdonos Corney nagyon fontosnak tartja a személyes kapcsolatot, ezért ellátogatott Magyarországra, hogy minél jobban megismerje a magyar embereket, szokásokat!

A CM Pro Safaris a 2023-as FeHoVa kiállításon

különleges kedvezményes vadászati csomagokkal várja 

leendő és meglévő vendégeit!

Önt is várjuk az A108-as standunkon a FeHoVa-n.

További információ a

www.cmprosafaris.com

oldalon található.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

A többi cikket se hagyd ki!