Fordult a kocka Lengyelországban, ugyanis egy hajtás során a szarvas nekiment a fiatal férfinak és kishíján kiszúrta annak szemét.

Kaminiski Délkelet-Lengyelországban vadászott, amikor egy szarvas ugrott ki a bokrok közül, és egyenesen feléje tartott. Kaminiski egy szarvashajtáson vett részt, amely abból áll, hogy a hajtók az elállón vadászok felé hajtják a vadat. Kaminiski elállóként készenlétben várta a vadat. A Kaminiski által rögzített videón látható, ahogy a vad hírtelen feltűnik és agancsával nekiront a férfinek. Az eset december közepén történt, de az erről készült videó csak nemrég került fel a YouTube-ra.

„Egy fiatal szarvas jött ki a hajtásból” – nyilatkozta Kaminiski a ViralHognak. „Az utolsó pillanatban meglátott engem. Úgy döntött, hogy az a legjobb megoldás, ha felém veszi az irányt. Így is tett. A szarvas az irányomba fordult, és az agancsával fejbevágott. Nem ájultam el, de 10 percig küzdöttem azzal, hogy fel tudjak kelni, miközben éreztem, hogy a bal szemem környékéről folyik a vér. Az agancs egyik ágvége betörte a koponyámat a szemgödör környékén.”

Kaminiskit egy helyi kórházba szállították, ahol elmondása szerint két műtéten esett át, és egy hónapig lábadozott az eset után. Ennek ellenére sikerült elkerülnie, hogy komolyabban megsérüljön. „A vadász megpróbált kitérni a szarvas elől, és sikerült egy lépést tennie balra, ami talán megmentette az életét” – mondta a DailyMail.com-nak a férfi barátja, aki a WildMen.PL nevű blogot vezeti. „Szerencsére a szemizmai és az idegei épek, és a duzzanat is csökken.”

 

A cikket köszönjük a beküldőnek.

 

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

A többi cikket se hagyd ki!