A GuideTrack 50 Pro top hőkamera modelljét elemezzük ebben a cikkben.A Track Pro terméksor az első, amely magas felbontású, 640x480px-es szenzorral rendelkezik. A Pro IR50 pedig a sorozat legnagyobb nagyítású változata.

A termék megvásárolható 1190 000 Ft-ról 599 900 Ft-ért

link: https://z-shops.eu/termek/guide-track-ir-pro-50-hokamera-a-legjobb-valasztas-a-szarvasbogesre/

A Guide Track Pro IR50 640×480 pixel felbontású, 12 µm-es pixelmérettel és 50mm-es lencsével büszkélkedik, 2,93x optikai nagyítással. Az emberi alakok észlelési távolsága meghaladja az 1700 métert. Ezen tulajdonságoknak köszönhetően a Pro IR50 egy igazán univerzálisan használható hőkamera, amely zárt terepen és nyílt területeken egyaránt kiválóan teljesít, akár 23x-os nagyításig.

Külső és kezelhetőség: Az összes Guide Track modell hasonlóan néz ki és hasonlóan működik. A tetején menü-, két nyíl-, fotó/videó aktiválás- és bekapcsoló gombok találhatóak. A három gombbal könnyedén irányíthatjuk a kamerát, a legtöbbet használt funkciókhoz pedig gyorsmenü is rendelkezésre áll. A kamera anyaga és kialakítása elsőosztályú.

A kamera oldalán micro HDMI és USB-C csatlakozók helyezkednek el, az utóbbi segítségével a kamerát tölthetjük és képeket, videókat tölthetünk le róla. További funkciók közé tartozik a világító státusz LED és a halk kalibrációs lehetőség.

Kijelző: A Guide Track kijelzője kiváló minőségű, 1280×960 pixel felbontással. A kijelző fényerejét és kontrasztját is személyre szabhatjuk, így még sötétben sem vakítja el a felhasználó szemét.

Ez a kamera valóban azok számára készült, akik a legjobbat keresik a hőkamera piacon, és nem akarnak kompromisszumokat kötni sem a minőség, sem a funkcionalitás terén.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

A többi cikket se hagyd ki!