Bizonyára mindenkinek ismerős az érzés, amikor egy hűvös, holdvilágos téli estén, a manapság már egyre ritkább, de annál csábítóbb havas táj ellenállhatatlan vágyat ébreszt a vadász szívében, hogy lesvadászatra vagy cserkelésre adja a fejét. Korábban ilyenkor az ember, -legalábbis én biztosan- tucatnyi ruhadarabot öltött magára annak érdekében, hogy a hosszadalmas várakozás során minél komfortosabban érezze magát, és a lehető legkésőbb kezdjen el fázni. Így sem a türelem sem a szenvedély nem csökkent olyan hamar. A mai fejlődő technológiáknak köszönhetően mára már számos alternatív megoldás létezik ennek kiküszöbölésére.

A Z-shops most rendkívül kedvezményesen, húsz ezer forint alatt biztosít vásárlóinak fűthető termékeket, amelyeket hamar a kedvenc ruhadarabjai közé sorol majd. Most ezek közül mutatok be néhányat.

Az első ruhadarab nem más, mint a fűthető polár mellény 39.900 forint helyett most mindössze 19.890 forintért. Tapasztalataim alapján a mellény önmagában is kényelmes viselet, hiszen lehetővé teszi a szabadabb mozgást nemcsak a vadászat, de bármely téli sport során is. Polár mivoltának köszönhetően csendes mozgást biztosít. Könnyű és kényelmes anyagból készült, ezért aláöltözőként is remekül megállja a helyét. További előnye, hogy a test felületéhez legközelebb viselve, például pólóra felvéve jobban érvényesül a fűthető funkció, amely a ruhadarab hátsó részén elhelyezkedő fűtőpanelnek köszönhető. A mellényre felvett pulóver, kabát afféle szigetelésként is funkcionálhat, így jóval kisebb a hőveszteség. Ennek eredményeként még hatékonyabban és még tovább tudja leadni a hőt a fűtőpanel. A szabadtéren kevés mozgást végző személyeknek, vásári árusoknak, biztonsági szolgálatok dolgozóinak is előszeretettel ajánljuk. Ugyanis a mellény egy feltöltéssel, akár 10 órán keresztül is képes üzemelni, ami az alkalmazott powerbanktól is függ. Intenzitását három fokozatban tudjuk állítani a hőérzetünknek és a külső hőmérsékletnek megfelelően. Fontos, hogy a powerbank nem alaptartozék.

https://z-shops.eu/termek/futheto-polar-melleny/

 

A vadászmintás fűthető ülőpárna nemcsak nekünk női vadászoknak elengedhetetlen, hanem a férfiaknak is fontos, hogy ne a hideg lesdeszkán ücsörögjenek. A felfázás és egyéb meghűléses betegségek elkerülésének érdekében érdemes beszerezni ezt az USB csatlakozóval ellátott párnát. Mintájának köszönhetően akár az autósülés díszeként is funkcionálhat amellett, hogy komfortos érzést biztosít mind a vezetés, mind a vadászat során. Kialakításának köszönhetően USB töltőről bárhonnan üzemeltethető, ezáltal biztosított a maximális kihasználhatóság. A párna ráadásként két gumival van ellátva, melyek segítségével a derekunkra is rögzíthetjük, így melegítve azt. Bármely szabadtéri tevékenység során alkalmazható, hiszen ha nincs a közelünkben áramforrás, egy powerbank vagy laptop segítségével is használható. Az akció keretein belül igen jutányos, 14.990 forintos áron juthatunk hozzá ehhez a sokrétűen alkalmazható kiegészítőhöz.

https://z-shops.eu/termek/futheto-uloparna-vadaszmintaval-2/

 

A harmadik termék tipikusan a „kellemest a hasznossal összekötés” elvén születhetett meg. A kínálatban 47.880 forint helyett 14.990 forintos áron válogathat a vásárló a fűthető derékvédők közül, ami vibrálással masszíroz, így derékfájás ellen is alkalmazható. Kétféle méretben áll rendelkezésre, így a hölgyek és urak egyaránt fizikai adottságaiknak megfelelőt válaszhatnak. Az elektromos fűtés és a vibrációs masszázs üzemmód külön-külön vezérelhető. Ennek eredményeként együtt és külön is remekül alkalmazható. A derékvédő, mint egy öv, körül öleli a derekat biztosítva ezzel a komfortos hőmérsékletet mind a deréknak, veséknek, mind a gyomornak és a hát alsó részeinek egyaránt. Mivel mindkét funkció három fokozatban állítható, így széles spektrumon szolgálja ki a használó egyedi igényét. A masszírozó hatást két beépített motor vibrálás segítségével éri el, garantálva ezzel a kellemes ellazulást. Használata meglehetősen egyszerű, tehát még az olyanok is mint én, akik vajmi keveset értenek a műszaki cikkekhez, játszva alkalmazhatják. A be- és kikapcsoláshoz hosszan nyomva kell tartani a gombot. Az üzemmód megváltoztatásához pedig röviden kell megnyomni azt. A töltőkábel viszonylag hosszú 1,2 méter, amivel kényelmesen használható akár autóban is. Az elektromos fűtést USB csatlakozó biztosítja, így három erősségi fokozat közül válaszhatunk, melynek eredményeként 45-60 ° C között szabályozhatjuk a hőmérsékletet. Különlegessége, hogy 5 perc működés nélküli állapot után a fűtés automatikusan a középső fokozatra áll be. A készüléket csak állandó erőforrásra, powerbankra, USB-s töltőre csatlakoztatva lehet működtetni.

https://z-shops.eu/termek/futheto-derekvedo-ami-vibralassal-massziroz/

A fentebb bemutatott termékek mellett számos egyszer használatos, de hosszú 6-12 órás élettartammal rendelkező melegítőbetétek között is érdemes szétnézni. Ezeknek a használata nagyon egyszerű. Egy-egy alkalommal pedig kifejezetten komfortossá tehetik a hideg, szabadban töltött órákat akár még kirándulás, túrázás és a különféle szabadtéri sportok során is. A GRABBER termékek olyan speciálisan fejlesztett, a lábhoz, kézhez és testhez maximálisan illeszkedő melegítőtapaszok, amelyek oxigén hatására aktiválódnak. Előnyük, hogy egyszerűen alkalmazhatóak, nem szükséges hozzájuk semmiféle külső energiahordozó és nem okoznak égési sérüléseket sem. Kompaktak, kicsi helyen is elférnek, akár zsebben is. Azonban vigyázni kell arra, hogy közvetlen a bőrön nem használhatóak. Hátránya, hogy egyszeri használatra tervezték. Illetve nekem gondot okozott, hogy gumicsizmában nem tudtam megfelelően alkalmazni, mert ott nem volt megfelelő oxigén ellátás ahhoz, hogy aktiválódni tudjon. Fontos, hogy a lábbeli ne legyen túl szoros, mert abban az esetben szintén nem tudja a megfelelő hatást kifejteni.

https://z-shops.eu/termek/kezmelegito-grabber-7-oras/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://z-shops.eu/termek/talpmelegito-ragasztos-8-oras-made-in-austria-l-es-41-46/

https://z-shops.eu/termek/labujjmelegito-8-oras-made-in-austria/

https://z-shops.eu/termek/grabber-testmelegito-12-oras-69155000-2/

 

A fentebb említett termékeket jó szívvel ajánlom kortól és nemtől függetlenül mindenkinek, hiszen egészségünk csak egy van, amit véleményem szerint egyszerűbb megóvni, mint visszaszerezni.

Tarjányi Lili

Termékek:

https://z-shops.eu/termekkategoria/vadasz-ruhazat-csizma/futheto-ruhazat-es-felszereles/

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

A többi cikket se hagyd ki!