Fürjvadászat a Fausti DEA Luxury duplacsövű 28-as kaliberű puskával

DEA, ez istennőt jelent. Boszniába utaztunk a Fausti DEA Luxury-val és fürjekre lőttünk ezzel a szépséggel. Ennek a nemes duplacsövű puskának csodálatos a kivitelezése és a különleges kialakításával tűnik ki. Kísérjetek el minket a vadászatra a Fausti DEA Luxury-val, "la belissima".

Írta: all4hunters // Fabio Antolini

A fürjvadászatunk első reggele Boszniában. Aurora a hajnalhasadás római istennője velünk van és egy csodálatos látvánnyal ajándékoz meg minket. A Nap első sugarai áthatolnak a sűrű ködön és megvilágítják a fennsíkot, ahol vagyunk.

A távolban egy fürj dalát halljuk, amint elbúcsúzik az éjszakától: ez egy jó jel, ami megerősíti a helység kiválasztását, ahol megkezdjük az új vadász szezont. És velünk van a Fausti DEA Luxury - egy fegyver, aminek báj és eleganciája egyedülálló.

A 3 Fausti nővér ezt a fegyvert választotta nekünk: a DEA Luxury duplacsövű puska 28-as kaliberben.

Könnyű, megbízható, szép: Fausti DEA Luxury 28-as kaliberben

4 vadásznap áll előttünk - ez azt jelenti, hogy hosszú utakat fogunk megtenni a vizsláinkkal ezen a vidéken. Ezért nagy szerepet játszik egy fegyver csekély súlya (2,4 kg).

 

A 28-as kaliber is tökéletes mind a lövés fajtájához, mind a vad típusához. Rövid és közepes távolságokra lövünk, hogy a kutyáink tökéletesen együttműködhessenek velünk.

A Fausti DEA Luxury duplacsövű puska csekély súlya és a gyors lendíthetősége főleg a hajtóvadászaton mutatkozik meg pozitívan.

Ebből az okból egy a vizslás vadászathoz tipikus csőhosszúságot választottunk a Fausti DEA Luxury duplacsövű puskánkhoz: 65 cm-es csőhossz fix choke-okkal, egy negyedes choke az első és egy háromnegyedes a második csőben.

A kiegyensúlyozott Baschieri & Pellagri lőszerekkel, 11 Lead Shot söréttel mindig nagyon pozitív eredményeket értünk el. Az érzés közben tiszta élvezet, mivel egy gyakorlatilag nem észrevehető visszarúgás a Fausti DEA Luxury lenyűgöző pontosságát és stabilitását eredményezi.

A Fausti DEA Luxury a legmagasabb megbízhatóságot nyújtja a vadászaton. A legnagyobb élvezet lőni vele - és még csodaszép is!

Mindent egybevéve a Fausti DEA Luxury a tökéletes duplacsövű puskának bizonyult a fürjvadászathoz, a lendíthetőségének, a kényelmének és a hatékonyságának köszönhetően. Azt figyelembe véve, hogy a Fausti milyen lehetőségeket kínál a fegyver módosítására, különböző csövek felszerelésére és a vadász kívánságai szerinti testre szabásra, mindenki boldog lehet vele, aki egy hosszú hajtóvadászaton akarja használni.

A Fausti DEA Luxury-ról a gyártó honlapján találhattok találtok további információkat.

Hozzászólások nincsenek engedélyezve