Első teszt: A vadonatúj DIANA Oktoberfest puska 2018 – céllövöldés szórakozás otthonra!

AirGhandi most egy igazi szórakoztató mestert mutat be nektek: A DIANA Oktoberfest puskát a 2018-ad IWA-n mutatták be és épphogy eljutott Wiesn-be. A videóban láthatjátok, hogy megérte-e várni és mi mindent tud a légpuska. Mivel AirGhandi már most kiadósan kipróbálta.

Írta: all4shooters // AirGhandi

A DIANA Oktoberfest puska elviszi az otthonunkba a céllövölde érzését.

A DIANA név és a Mod. 30 puska már sok évtizede nyújtanak szórakoztató lövöldözést. Mindegy, hogy milyen ünnepség, majdnem mindenhol találhatunk a gyártótól egy puskát. Most már otthon is élvezhetjük a céllövölde érzést. Az új DIANA Oktoberfest puska lehetőséget ad, hogy otthon kialakítsunk egy olyan céllövöldét, mint ami a majálisokon szokott lenni.

Az új DIANA  légpuska sok olyan tulajdonsággal nyűgöz le minket, amiket már a Mod. 30-ból ismerünk. Egyszerűen autentikus. A tárban 100 lövedék fér el, így szinte végtelen a lövöldözés! Teljesen mindegy, hogy mire lövünk, a folyamat ugyanaz...ismétlés-célzás-tűz! Így igazán kitombolhatjátok magatokat, a szórakozás garantált. Mindenkinek ez az álma, aki már gyerekként elakadt az összes céllövöldénél.

Az új DIANA Oktoberfest puska: a légpuska tulajdonságai

A súlya 3.480 g hossza pedig 110,5 cm, így lövészként egy nagyon szolid puskát tartunk a kezünkben. A DIANA Oktoberfest puska tárkapacitása 100 lövedék. 4,4 mm-es gömbölyű lövedékkel működik. A DIANA Oktoberfest BB ólom golyók kétszeres rézbevonatúak és ideálisak az acél célokhoz vagy kemény felületekhez.

A golyók előnye: Elég kemények, hogy ne deformálódjanak, de elég lágyak, hogy becsapódáskor deformálódjanak. Így tulajdonképpen nincs olyan, ami keresztbe megy. De ennek ellenére mindig viseljetek lövész szemüveget.

AirGhandi teszteli a DIANA Oktoberfest 2018-as rugós légpuskát.

A rugós légpuska agyazása bal- és jobbkezesek számára is alkalmas. Az utántöltés az abszolút autentikus ismétlő folyamattal történik - és egyszerűen nagyszerű érzés. Eközben a légpuskát az agytalpra állítjuk, a csővel felfele és utántöltünk, hogy a következő golyó lövésre készen álljon. De vigyázat: A csövet semmiképp se tartsuk lefelé az ismétlésnél, mert úgy nem gurul a golyó a töltényűrbe. A célzás ugyanúgy történik, mint ahogy azt már a céllövöldékben megszokhattuk.

A DIANA Oktoberfest puskát 3-5 méteres lövöldözésre tervezték.

DIANA Oktoberfest puska műszaki adatok:

Modell: DIANA Oktoberfestgewehr
Típus: Rugós légpuska
Rendszer: Ismétlő
Kaliber: 4,4 mm-es golyó
Tárkapacitás: 100 lövés
Energia: 3,2 Joule
Sebesség: max. 110 m/s
Puskacső hossza: 54,5 cm
Teljes hossz: 110,5 cm
Súly: 3.480 g
Ár: 179,- Euro

A DIANA Oktoberfest puska már kapható a kereskedésekben (2018 Szeptemberi aktuális ára 179 Euro).  Ezekben a napokban szállítják a kereskedésekbe a légpuskákat. Szeptember végén már elvileg minden szakkereskedésben kapható lesz az Oktoberfest puska.

A vadonatúj DIANA Oktoberfest puska videója

A videóban közelebbről is láthatjátok a légpuska tulajdonságait. Ezen kívül láthattok még tesztlövéseket különböző célokra különböző távolságokról.

Természetesen rövid távolságon az agyag rudacskák és csillagok a megfelelő célpontok az Oktoberfest puskának, ennek ellenére nagyobb távolságon is kipróbálom a pontosságot. Ezen kívül ellenőrzöm még a rugós légpuska teljesítményét és egyenletességét.

Az persze világos, hogy egy olyan légpuskánál nincs szükség nagy lövedék sebességre, amit céllövöldékhez terveztek. A pontosság és jó kezelhetőség itt sokkal fontosabb szempont.

Céllövölde érzés otthonra... Aki már gyerekként is megállt minden céllövöldénél, annak tökéletes a DIANA Oktoberfest puska!

DIANA Oktoberfest rugós légpuska összegzés

Aki nem szeretne várni a következő búcsúig, ne nagy rajongója a céllövöldéknek, az nem hagyhatja figyelmen kívül az Oktoberfest puskát. A puska nagyon jól kézre áll és 3-5 méteres lövöldözésre tervezték. Az ára igazán kedvező, de semmiképp sem olcsó. A DIANA ezzel egy olyan űrt tölt be a légpuskáknál, amire a közösség már régóta várt.

Természetesen a légpuska nem a profi sportlövészeknek készült. Mivel itt tisztán a lövés öröme van előtérben. Minden olyan embernek tökéletesen alkalmas a légpuska aki szabadidejében és szórakozásból szokott lövöldözni. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan sok embernél lesz egy ilyen puska...

AirGhandi: „Biztos vagyok benne, hogy hamarosan sok embernél lesz egy DIANA Oktoberfest puska...”

Itt láthatjátok még egyszer a DIANA Oktoberfest puska 2018-as IWA bemutatóját. Érdekes az is, hogy most a bükkfa agyazást sötétebbre pácolták (Black Forest design), mint a kiállításon bemutatott modelleknél:

AirGhandi üdvözöl titeket!

Hozzászólások nincsenek engedélyezve